21. Dis, 2019

SEMUA BOLIH DAPAT CASHBACK DI FINGO

 

Sharing Is Caring


CARA DAPAT CASHBACK DI FINGO

 

1. Fingo seperti mana Lazada, Shoppe, Amazon adalah eHypermarket yang menjalankan operasi dagangan secara online. Fingo sedang beroperasi di Malaysia dan Singapura sejak awal tahun 2019, dan berkembang ke Thailand dan Indonesia pada awal tahun 2020.

2. Kebanyakan busines syarikat eCommerce yang menjual pelbagai barangan secara online hanya menyediakan pelbagai barangan untuk dibeli oleh orang ramai. Juga menyediakan ruang, peniaga menjual produk sendiri.

Di Fingo, selain menyediakan pelbagai

(1) barangan dengan harga yang berbaloi,

(2) Fingo memberi peluang rakan niaga (PS) sama-sama menjana pendapatan cashback di Fingo, tanpa menjual barang sendiri. 

 

3. Ada 2 jenis keahlian
a. Shopper (SH) dimana ahli mendaftar percuma, di beri cash vaucher RM5, dan bolih membeli dengan harga diskun dari sales yang di tawarkan dari masa ke semasa.
b. Preferred shopper (PS). Shopper upgrade keahlian sendiri menjadi PS dengan berbelanja se jumlah RM199 sekali sahaja. PS mendapat barang yang di beli, cash vaucher bernilai RM199, dan satu link. Link ini di guna untuk menjemput orang ramai menjadi shopper secara online ataupun offline.

4. Cashback Setiap SH upgrade menjadi PS, rakan niaga Fingo yang menjemputnya menjadi ahli Fingo, akan mendapat cashback minima RM50.00. Juga di beri Cashback minimum 10% daripada setiap pembelian.

5. Tiada maintenance bulanan. Tiada yuran tahunan.

 

6. Potential Cashback Testimoni pendapatan enam (6) bulan bersama-sama Fingo, ramai rakan niaga Fingo taraf PS keatas, mendapat cashback ratusan ribu dengan permulaan modal RM199.00 sekali sahaja. Cashback ini terhasil bila ahli Fingo yang di jemput PS, membuat pembelian. Bagi setiap pembelian, PS menerima 10% cashback. Cashback bolih di keluarkan setiap minggu hari selasa. 

7. Kelebihan Fingo ialah seolah-olah anda memiliki Mall online anda sendiri dengan beribu-ribu jenis produk dengan harga yang berbaloi. Anda bagaikan menunggu duit masuk ke dalam akaun anda setiap saat!!!

8. Fingo telah dicipta oleh tiga (3) orang eksekutif yang paling top Alibaba Group iaitu anak didik Jack Ma dengan sasaran pasaran untuk South East Asia.

9. Program bersama Fingo amat mudah untuk disertai kerana ia hanya menggunakan telefon pintar untuk mendaftar.

10. Fingo adalah satu perniagaan tanpa sempadan. Peluang menjana pendapatan yang mesti diambil segera tanpa bertangguh. Di tahun 2020, Fingo melangkah masuk ke Thailand dan Indonesia.

Dari itu semua orang berpeluang mendapat cashback lumayan. Caranya ialah pertama menjadi ahli percuma Fingo (SH), kemudian kedua upgrade keahlian anda menjadi preferred shopper (SH).

Hendak merasai potential pendapatan dari Fingo, hypermarket online yang sedang berkembang pesat? Daftar FREE sekarang


Klik untuk Daftar Free

 

Sebarang pertanyaan tentang Fingo,

Klik ini WASAP

 

Kliks ..Pendapatan Tn Haji dalam 1 bulan pertama di Fingo 

 

Kliks .. Pendapatan di Fingo

 

Selamat Berjaya sebagai Usahawan Online. 🙂

Sharing Is Caring

 

*******************************************

Anda ada masaaalah darah tinggi, kencing manis, kolesterol tinggi, cepat penat, cepatsesak nafas, sakit sakit tubuh ?

kliks SINI   👍