28. Okt, 2018

Doktor Discharge En Amin Dari Prosidur Pasang Belon. Kenapa?

 

 

Best tak bila doktor beritahu "pasang belon di batalkan. Salur darah awak tiba tiba bersih. Nanti ambil balik wang deposit ye" 

Itulah yang berlaku kepada En Amin dari KL. Bila masuk sahaja ke office tempat bertugasnya, beliau dengan penuh gembira memberitahu rakan sepejabat bahawa beliau tak jadi buat angioplasty (Pasang Belon) sebab doktor kata kerak kolesterol di arterinya telah hilang. Doktor yng merawat dia pun terperanjat dan macam tak percaya.

Bila ditanya macamana kerak kolesterol tu bolih hilang?

Beliau jawab: sebenarnya selepas appointment dengan doktor sebelum ini,  beliau sangat down. Down sebab doktor sudah set kan tarikh kena buat angioplasty dalam masa 45 hari lagi. Di sebabkan  tidak mahu buat angioplasty, saya berikhtiar cara lain dulu. Satelah meneliti pristasinya, saya pilih amalkan jus se7en.  "..Saya minum 1 set lebih se7en. Kosnya kurang dari rm300 sahaja..".  Dan hasil nya, saya bebas dari pasang belon. Alhamdullillah.."...

En Wahab dari Kelantan mempunyai cerita lain selepas di serang stroke. Selama 7 bulan En Wahab sukar untuk bergerak sesuka hati. Salepas di serang stroke, keupayaan fizikalnya sangat terhad. Paling jauh berjalan pun 100 m. Itu pun dadanya sudah terasa nak meledak dan sesak nafas. Beliau telah mencuba berbagai cara alternatif untuk membantu kembalikan kesegaran dirinya . Akhirnya beliau memberanikan diri mencuba jus se7en yang di dapati nya dari iklan di FB. Kini En Wahab lebih bertenaga dan badan cergas, dan mampu berjalan sejauh 600 m. En Wahab baru amalkan minum Se7en tak sampai 1 bulan..
.
.. Bagi En. Aziz dari Glenmarie, pada awalnya beliau sangat terperanjat dan sedih bila isterinya tiba tiba di serang stroke. Beliau segera mencari cara alternatif untuk membantu isterinya di samping rawatan hospital. Salepas amalkan 3 set se7en, isterinya sudah mampu drive semula...  Alhamdullillah.
.
Ikuti banyak lagi testimoni dari mereka yang telah dan sedang kembali sihat dengan asbab amalkan Se7en. Hanya Allah yang sembuhkan segala penyakit. 

 Kliks  Testimoni Lanjut 

Nota: sebahagian nama yang di guna adalah nama samaran